Lema Pastoral 2023-24

Lema Pastoral 2023-24

dimecres, 11 de gener del 2017

SORTIM amb Anna Maria per CELEBRAR avui la seva festa!!

Avui, 11 de gener, totes les escoles, residències i comunitats de la Sagrada Família d’Urgell presents a 11 països del món (Espanya, Andorra, Itàlia, Guinea Equatorial, Mèxic, Perú, Colòmbia, Argentina, Xile, Uruguai i Paraguai) estem de celebració! perquè és la festa de la nostra fundadora, Anna Maria Janer Anglarill.

Tot i que ja han passat molts anys, Anna Maria Janer ens ha deixat un exemple de vida i també de com podem fer més feliços als altres. Imagineu que sou instruments i formeu part d’una orquestra: hi compartiu el que teniu i sou, posant-hi el vostre so al servei dels altres i on també necessiteu dels altres instruments per tocar la melodia. Aquella melodia que els sants, com Anna M. Janer i d’altres, van tocar per a Déu. I avui Jesús us convida a tocar la vostra melodia, una melodia que alegri a tots els que viuen al vostre voltant.


-DONEM GRÀCIES PER LA VIDA D'AMJ!-


Avui és un dia per estar alegres i donar gràcies a Déu. Celebrem la Vida! i no la de qualsevol persona; és la vida d’Anna M. Janer. Cada matí podríem donar gràcies nosaltres per la nostra vida, ja que és un regal de Déu per a compartir-lo amb tots. Només el que es comparteix amb autenticitat és el que neix del cor. Així va actuar ella…des de el cor, per el cor, fins a donar-ho TOT a tots. La seva vida fou PER ALS ALTRES.

Us convidem a escoltar aquesta cançó, “Celebra la vida” (fins al minut 1:26) i a pensar-hi: Quins motius tinc jo per a celebrar la vida? I l'Anna Maria?


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada