Lema Pastoral 2023-24

Lema Pastoral 2023-24

dimarts, 14 de novembre del 2017

SEGUEIX ENDAVANT

Fa molt de temps, hi havia un jove llenyataire que vivia de la fusta que li donaven els arbres d'un petit bosc proper a casa seva. Un dia, un vell se li va acostar i li va dir:
-Segueix endavant!
Al dia següent, quan el sol començava a despuntar i aclaria la boira del matí, el jove es disposava a fer la mateixa pesada tasca de cada dia. Però de sobte, va recordar l'estrany consell que el vell li havia donat, i va decidir endinsar-se una mica més en el bosc. Ple de sorpresa, va descobrir un grup d'arbres enormes de fusta robusta que li van arreglar l'hivern. Uns mesos després, va tornar a pensar en aquelles paraules, i va continuar una mica més enllà el camí que el portava a les profunditats d'aquell bosc. Allà va poder trobar una mina de plata, que el va convertir en l'home més ric del seu poble, Però el noi que un dia va ser llenyataire, tenia molt present dins del seu cap aquell suggeriment ja tan familiar i, un cop més, es va tornar a endinsar al bosc. Just en el punt més amagat, va poder contemplar una mina d'or tan gran, que va esdevenir un dels homes més rics del món sencer. 


Saber escoltar a les persones que t'estimen és molt important, elles et guiaran pel camí del bé. Però també és important recordar els bons consells i tenir la valentia de seguir-los.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada