Lema Pastoral 2021-22

Lema Pastoral 2021-22

dimecres, 18 d’abril de 2018

PERSONES

Narayanan Krishnan, el xef que dóna
 de menjar als pobres. 
Ningú dubtava de les seves habilitats com a cuiner quan treballava en un hotel de 5 estrelles a Suïssa. Un dia va viatjar a la seva ciutat natal a l'Índia, Madurai, i va veure una cosa que li va canviar completament: un ancià que no tenia menjar ingeria seus propis excrements. 
Des d'aquest moment Narayanan va saber que havia de fer alguna cosa. Va alimentar a l'ancià i va abandonar el seu treball per fundar l'ONG Akshaya Trust, que serveix milions d'àpats a persones grans discapacitades i abandonades al carrer. A dia d'avui alimenta unes 400 persones al dia.

La vida d'Narayanan és tot un exemple de compassió cap als altres éssers humans, però en lloc de pensar en ell com una persona especial, podríem veure-ho des del punt de vista d'algú que s'entrega totalment a la seva tasca. Potser Narayanan no sigui un heroi, potser és un ésser humà que ha trobat un camí amb sentit per a ell. Potser aquest camí estigui obert per a tots nosaltres, potser no amb activitats tan impressionants com les de Narayanan, però amb altres igual d'importants; activitats que omplin la nostra existència de sentit i de ganes de viure.