Lema Pastoral 2024-25

Lema Pastoral 2024-25

divendres, 20 de setembre del 2024

JORNADA MUNDIAL DEL MIGRANT I DEL REFUGIAT I

   El diumenge 29 de setembre celebrem la Jornada Mundial del Migrant i del refugiat, una jornada on el Papa Francesc ens convida a fer un viatge tots plegats, superant els obstacles i amenaces. Durant el viatge és important reconèixer la presència de Déu al nostre costat.

PREGÀRIA: Et demanem Jesús, que ens mostris el camí de la solidaritat, per a que puguem acollir i fer costat als migrants i refugiats que han hagut d'abandonar les seves llars.

https://www.agenciaflama.cat/el-papa-francesc-destaca-la-dimensio-itinerant-de-lesglesia-en-la-proxima-jornada-mundial-del-migrant-i-del-refugiat/



dimecres, 18 de setembre del 2024

LEMA III

Observem la taula i el que hi ha al seu voltant. Hi veiem un grup de persones diverses. És la taula de la trobada on tothom hi té cabuda i on ningú hi és exclòs. 

Així ho va fer la Beata Anna Maria Janer, va acceptar la invitació a viure la trobada amb Jesús, el centre de la seva vida, amb els més necessitats, amb les germanes de la comunitat, sense importar la seva condició o el seu passat, tots tenen lloc a "casa seva", així ho recorda en una de les seves màximes:

"NO MENYSPREEU MAI NINGÚ"


dimarts, 17 de setembre del 2024

LEMA II

Ahir parlàvem que hem de ser persones acollidores, sense excloure a ningú. 

Què hi veieu en el cartell del lema?

Són iguals totes les persones?

A on estan col·locades?

dilluns, 16 de setembre del 2024

LEMA I

Aquest curs el lema que ens acompanyarà ens diu: "Viu la trobada"

I què vol dir això?

Us convidem a estar disposats a obrir el vostre cor als altres, estant atents a la realitat que ens envolta. Sent persones acollidores, com ho va fer la Beata Anna Maria Janer.


divendres, 13 de setembre del 2024

OMPLIM LA NOSTRA MOTXILLA

https://www.comtesdetorregrossa.cat/benvinguts-al-curs-2017-2018/

QUÈ HI POSAREU VOSALTRES A LA VOSTRA MOTXILLA?