Lema Pastoral 2023-24

Lema Pastoral 2023-24

dijous, 20 de gener del 2022

MES JANERIÀ IV


El company de classe, el veí del barri, la dependenta de la botiga...totes són persones úniques; no n'hi ha dues d'iguals. Però tant elles com nosaltres tenim una cosa molt important en comú: Déu ens estima i ens accepta de la mateixa manera, tal com som, malgrat les nostres errades i diferències. Déu ens coneix molt bé i coneix els nostres noms perquè els porta gravats dins el seu cor.

Aquesta experiència de sentir-se estimada per Déu la va viure la Beata Anna Maria Janer. Ella va romandre connectada constantment amb les persones (nens, ferits, malalts, ancians...) i amb Déu, sense donar importància a les diferències. I per què? Perquè va aprendre i va viure en primera persona el que volia dir estimar segons el cor de Déu.

-PREGÀRIA-

Jesús, el teu cor sempre fou un cor molt generós, mai no vas deixar de banda ningú, vas acollir tothom i els vas tractar amb molta estima.

Que el nostre cor sigui un cor generós i alegre, que doni amor al qui més ho necessiti.  Volem aprendre a ser amables amb tots, com ho va ser la Mare Janer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada